keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Radalle.com - Kemora 19-22/06/2014

Iltamat.

Meinasin infota vähän siitä edellisessä jutussa mainitsemastani Seinäjoen reissusta, mutta eipä siitä ole jäänyt oikeastaan ollenkaan kuvatodisteita. Muutama videon pätkä löytyi luisusta. Mutta summa summarum, super hauska reissu josta oon äärettömän onnellinen!

Ja sitten Juhannuksen viettoon.

Juhannus tuli vietettyä siis Kemorassa ajaen, festaroiden, palellen, joraten, grillaten ja puhtaasti vaan nauttien elämästä ❤︎

Ilma siellä oli kuin Bridezilla. Jäätävän kylmä ja vettä tuli välillä. Onneksi iltaisin kun musiikki täytti alueen alkoi taivas repeillä ja sai edes vähän nauttia kirkkaasta säästä.

TO 19/06
Torstaina paahdoin omalla yhdistelmällä Hämeenlinnaan josta nappasin Marin kyytiin. Paitsi tulikin matkalla suunnitelmiin muutoksia ja jäätiinkin venailemaan APHn jengiä saapuvaksi sinne. Kun bussi saapui nakattiin mun traileri bussin perään kiinni ja lähdettiinkin sitten isomalla sakilla taittamaan matkaa kohti pohjanmaata.

Perillä sitten varikko pystyyn. Iltaan kuului myös ainakin potkulaudoilla radan ympäri polkeminen. Enhän ollut koskaan Kemorassa edes käynyt.

Kohti Kemoraa. 
Sebun pokaali. Mä haluun oman!
Tosi kyylät voi huomata pokaalista mut, Sebun ja Oden.
Grilli kuumaksi ja teltta pystyssä. Pentti sai olla kun kuninkaat konsanaan kun oikeen suojan alle pääsi.
Yritin kyllä sille vihjailla, ettei liikaa totu tuollaiseen ylellisyyteen.PE 20/06
Mulla oli perjantaina skabat ja eihän ne nyt taas menneet yhtään mitenkään. Kyllä huomasi, että oli uusi rata niin meni jotenkin tuskastuttavan paljon vielä tällaiselta amatööriltä aikaa sen tsekkaukseen. 
Rata sinänsä oli kyllä huikea!

Skabojen alussa vaan yhdestä autosta valui öljyt radalle ja se aiheutti sitten pienoisia läheltä piti luisumisia... Muutenkaan rengaspitoa ei ollut paljon mitään kylmän ilman ja ajoittaisten sateiden takia.
Jossain vaiheessa ajoja Pentti alkoi käymään huonosti ja kulki vain viidellä pytyllä. Se aiheutti vähän pään vaivaa. On se vähän vaivalloista yrittää ajaa kun tehot loppuu yhtäkkiä ja kone prötää... No lopputulema oli, että ensimmäiseen puolaan oli päässyt kosteutta reippaasti. (Tämä "korjattiin" myöhemmin sillä, että hommasin uudet tiivisterenkaat puoliin, jottei kosteutta sinne enää pääsisi.)

Kun päivän ajot oli ajettu alkoi rennompi osuus: syömistä, juomista, festareita.

Me.
Pentin kaveri olikin kilpakumppani Paavon Skylle.
Iltameissingit. Lothar, allekirjoittanut, Akinaattori ja Mari.


LA 21/06
Lauantaina olikin sitten drifting skabat. Kyllä porukka taas rokkasi hyvin!

Perjantai illan krebasta huolimatta meikäläinenhän oli ylhäällä jo 8:00 aamulla.
Oltiin yöllä sovittu, että pääsen suomenmestarin kyytiin aamu reeneihin. No ne reenit jäi sitten välistä, mutta oon kyllä tyytyväinen että heräsin! Aamulla oli aivan upee ilma ja ihan todella hiljaista kun vaan pari ihmistä ylhäällä. Niin seesteinen fiilis! Mutta koska alkoi vähän univajetta kuitenkin olla, niin kömmin takas bussin perään kympiltä vetämään sikeitä lisää. Loistoa!

Sitten jossain vaiheessa päivää luisu skaboja katsomaan. Mieleen jäi hyvin muutama veto: 
 // Tompan tiestä voittoon ei varmaan kukaan kyseenalaista mitään. Aivan huippua jälkeä auton kanssa!
// Veikkasen kolmesataakuuskymppinen. Mä niin tiesin tämän! 
// Ja koska mun muisti on onneton niin sen yhden tumman(vihreän?) auton(Nissan?) prostreet(voittaja tais olla?) vedot. osi tyylikästä menoa!

Ajoaikaa kaikille autoillehan piti jäädä muutamia tunteja loppuillasta ja olinkin jo innoissani, että pääsee vetämään semi kuivalla kelillä vielä uudelleen.
Noh. Hommahan ei sitten ihan mennyt nappiin ja drifting kisat vähän venyi. Lopulta ajoaikaa taisi jäädä vähän yli puoli tuntia?!
JA kun pääsin radalle niin eihän siinä montaa kierrosta mennyt kun autossa taas kosteutta ekassa puolassa ja se oli sitten siinä.

Hyppäsin kuitenkin vielä Rajalan oman auton kyytiin, joka sitten näytti kuinka sitä 325:sta ajetaan. Ja voi veljet. Kyllä siinä iski ajorohkeus/autonluotto kateus! No nyt Motoparkkiin parin päivän päästä ihan uudella tarmolla!! 

Illalla taas sama setti kuin perjantai iltana. Ja tietty sain taas tutustua uusiin ihaniin tyyppeihin kaikkina päivinä!

Klo 8 näkymät ei olleet hullummat! 
Pojat rokkasi. 
Komea nelikko. 
Illalla musiikki kulttuuria.

Mari! Ja Marin plehat! Ja Marin plehojen heijastus!
Meillä oli muuten tiimi kukkapannat. Me oltiin Juhannus tyttöjä.
SU 22/06
Varikko piti olla tyhjänä klo 12. No meijän porukkahan heräsi sitten siihen kun Mari paukkaa paikalle kahdeltatoista, että:"Nyt ylös kaikki ja kamat kasaan!" meiningillä. Hups.
No eipä oltu ainoita jolla meni vähän myöhäsemmäksi! Siinä sit kamat kasaan ja kotimatka alkoi.

Semmonen reissu se :) Oli taas ihan huippua!

. . . . . . . . . . . . . . . 

Pst. Meijän vieressä majaili Red Devils Drift Teamin porukka. Tyypit oli huikeita ja heitä oli kohdannut "pieni" epäonni bussinsa kanssa... Joten ostakee pojilta plehat niin ei tartte heidän enää karavaanailla! Tutustukaa lisää täältä: Red Devils Drift Team

Mutta nyt nukkumaan! Huomenna taas varmaan kiitettävän pitunen päivä kun pitää laittaa kamat kasaan Motoparkkia varten. Jes! Kohta taas nähään ihanat ❤︎

//Taru

1 kommentti:

  1. MAHTAVA reissu <3 ja mä kyllä vollaan jos en pääse motoparkkiin. taino miehisthän se taasen riippuu -.-

    VastaaPoista