sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Radalle.com - Ahvenisto 02-03/08/2014

Isänpäivä iltaa!

On aika palata muistoissa elokuun alun helteiseen Hämeenlinnaan, tuonne ratojen kultakimpaleeseen, Ahvenistolle.

Elokuun alussa 2.-3.8. oli siis sarjan viidennet skabat. 
Lauantaina oli tosiaan Time Attack skabat. Päivän ekat harjoitukset ja huomasin ajaessa, että taas tuttu säksätys ääni tuli moottorista. Ylimäärä-ääni johti sitten siihen, että eikun Marin kanssa Motonettiin ostamaan öljyä ja niiden vaihto. Tämä taas auttoi ja auto lopetti äänet ja tehot palasi. Nättiä. Kiitos miljoonasti öljyn vaihdossa Ode APH:lta ja Tuomas Red Devilsiltä!!!

Jossain vaiheessa päivää saapui varikolle tuttu mies, isä. Olin vähän arvellut, että hän jossain vaiheessa ilmestyy "salaa" tsekkaamaan sitä touhua ja nyt tuli se kerta :) 
Tottahan toki isä myös pääsi kyytiin radalle ensimmäistä kertaa mukaan.

#urpoilmeselfie 
Viikonlopun ainoa kuva Pentistä. Päässyt taas kilttinä poikana telttaan.


Skabat meni siinä ohessa, eikä niistä mitään kummallista muistu mieleen. Iltapäivällä oli vielä GT-race lähtö jonne osallistuin. Perinteisestihän sitä tuli taas perää pidettyä... Mutta hyvällä fiiliksellä silti!

Lauantai illalla laji vaihtuikin sitten tuohon sivuluisuun ja hyppäsin TA-kuskista drifting tuomariksi. Ihan uusi aluevaltaus oli tiedossa. Käytiin tuomareiden kanssa suunnittelemassa/ tsekkailemassa rataa ja päättämässä minne pystytettäisiin tuomaritorni. Oli muuten ihan huikeeta mennä rataa pitkin maan tasalla, tai vähintäänkin hiljaan! En ollut oikein ymmärtänyt kuinka huimia pudotuksia, kallistuksia, kulmia tuokin rata sisältää. Ja ai, onko tuollo radan keskellä joku lampikin?! Jep. Aika silmiä avartavaa!Tässä kuvassa taas sitä drifting henkee mistä mä tykkään! Äijät kantoi teltan Suolenkille sunnuntaita varten. 


Meijän crewta. Ja toi nosturi. Toi vekotin kyllä jännitti aika paljon, koska se hiukan heilui. Ja se muuten nousi aika korkeelle...

Sunnuntaina sitten koitti driftinki skabat. Tuomaroin siis Streetin ja ProStreetin ajolinjoja. Ihan yksin ei tarttenut sentään tuolloin olla, vaan Simo Yli-Karro oli mun henkinen tuki ja turva pisteiden laskussa. Tehtiin siten, että mä olin nosturissa tsekkailemassa luisua ja noi apujoukot oli sitten alhaalla katsomassa ajoja. Mä laskin pisteet ja lällärillä sitten käytiin läpi Simon kanssa ollaanko samaa mieltä vedoista. 
Oli kyllä hauskaa!


Streetin parhaat. Onnea!

Vaikka kuvia tuli otettua naurettavan vähän niin pari juttua oli selkeitä; 
Ahvenistolla oli sairaan kuuma ja kiire :D

//Taru

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti