perjantai 28. helmikuuta 2014

Navara

HUPS!

Mun piti kirjoittaa mm. Hondasta ja sen spekseistä, sen ohjelmoinnista, Virittäjät pressistä ym... Mutta tänään kävi jotain niin merkittävää, että tämä menee noidenkin edelle. 

Apua. Pala kurkussa saa tätä kirjoittaa.

Mun ja Hondan lovestory on nyt nimittäin loppumassa.
Me vietetään yhdessä enää alle puolitoista viikkoa, jonka jälkeen arvon Herra siirtyy Espooseen ja sieltä toivon mukaan johonkin hyvään kotiin. Apua. Mun tulee niin kauhee ikävä sitä! Sen kanssa ollaan koettu jos ja vaikka mitä! Kuinka kornia oliskaan, niin se on ihan super tärkeä mulle... Mutta aika kutakin. Nyt kohti uusia ajolinjoja!

Eli tosiaan, tänään viimeinen päivä helmikuuta, meikäläinen allekirjoitti vaihtopaperit Hondasta. Uusi herrasmies omaakin neljä vetävää tassua ja reteen vetomassan (3t!). Se tottelee tällä hetkellä nimeä Nissan Navara. 

Nissan Navara -08
2.5 dCi XE 4x4 King Cab 

Pitkään siis olen punninnut näitä käyttö, vetoautoja mikä toimisi mulle parhaiten ja pitkien pohdintojen jälkeen päädyin Navaraan. (Kyllä mä jonain päivänä vielä Tundran tai Raptorin omistan...)

En oikein vieläkään tajua mitä oon tehnyt. Toisaalta olen tosi innoissani tosta lava-autosta ja toisaalta ahdistaa kun menetän Hondan. Mutta niinhän se elämässä on, että jostain kun lupuu niin yleensä parempaa odottaa nurkan takana :)

Nyt enää se THE RATA-AUTO! Musta tuntuu, että se alkaa B:llä ja loppuu W:hen...

Täh. Onks tää oikeesti mun?! 
Navraavaravarana....

Pikkurenkaat. 
Oon aika fiiliksissäni noista astinlaudoista, peileistä, tummennuksista ja karjapuskurista, eikun, öh, LISÄVALOTELINEESTÄ.


Mun oma äijäauto <3

//Taru

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti