lauantai 26. lokakuuta 2013

Lördag 26102013

Lauantaita!

Mietteitä tulossa. 

Tänään kävin tsekkaamassa sitä potentiaalista talvipulkkaa. 
Oikein passeli olisi ollutkin, mutta...

Niin, se mutta. Faktahan on se, että koska jokainen pelimerkki joka tähän hommaan on upotettu on tullut omasta pussista. Se merkkaa sitä, että niitä pelimerkkejä vaalitaan aika tarkasti (lottovoittoa kun ei vielä ole napsahtanut tilille). Tämä taas johtaa siihen, että vaikka kuinka ostaisi edullisen talvilelun niin siihen menee kuitenkin jokunen ropo... Ja pienten laskelmointien jälkeen tulinkin siihen tulokseen, että ehkä on parasta kuitenkin säästää nekin pennit siihen rata-autoon. Koska ultimaattisin unelma kuitenkin on saada se  THE RATABIILI ensi kaudeksi. Ja itse asiassa sellaisen unelman olen löytänytkin... Kyseessähän siis sama lurjus jolle rakkaudentunnustuksia olen ladellut jo pari postausta aiemmin. Voi kun toivon, että joku päivä voin vielä esitellä tämän komean herran (oon saletisti varma, että se on Mies, isolle M:llä) <3

Olen myöskin tullut siihen päätökseen, että tämä rataveijari ei tule olemaan kilvissä. 
Noh. Sehän tuo uusia kysymyksiä pöytään. Millä se sinne radalla sitten kuskataan?
Tämä onkin hyvä kysymys. Siirtokilvet vai traileri? Hirveen hyvä muuten, mutta ei tuolta tallin (Taru hei, puhutaanpas nyt asioiden oikeilla nimillä: Ei sulla ole tallia!) perukoilta vielä kuljetuskalustoa löydy.
Plus tiimikaverit ja mekatsut olis myös aika jees.
Mutta silti jaksan uskoa, että kaikki aina järjestyy! B)

Muistan kun viime kesänä eräs henkilö sanoikin, että "Tarulta tulee lähtemään tämä homma ihan käsistä".
Kyllä. Oikeessa oli.
Ja kuinka onnellinen olenkaan kun tiedän, että saan viettää aikaa näiden ihanien peltihevosten kanssa! 

Ehkä tästä jutusta on jo kadonnut se kuuluisa punainen lanka.
Syytetään myöhäistä ajankohtaa.

Sitä paitsi. Nyt kun tarkemmin ajattelee, niin tänään on taas mennyt koko päivä autoja tsekkaillen, niistä höpisten ja se näköjään vaan jatkuu yömyöhään (ihan kun tää ilta/ yö olis jotenkin poikkeus muihin... hahaha). Oon tosi monipuolista seuraa. NOT.

Unissakaan en muuta tee kun koeaja autoja. 

Alkaa olemaan huolestuttavan no-life-meininkiä. 
Tulkaa nyt joku raahaamaan mut pois nettiautosta!!!

No eihän tämä kuva nyt sinänsä mihinkään liity. Paitsi, että siinä on mun (likainen) muskelimies ja tän komistuksen takana meikäläinen joka tuona kertana yritti vaihtaa niitä surullisen kuuluisia jarrulevyjä. Tässä vaiheessa kaikki meni hyvin siihen asti kunnes sain huomata, että joku noheva oli ruuvannut ne levyt kiinni. Se siitä vahtamisesta sitten.


//Taru 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti