perjantai 9. elokuuta 2013

Castrol Edge OW-40

Niinhän siinä kävi, että heti intopinkeänä täällä kirjoittelemassa.

Tänään vuorossa oli öljyjen vaihto. Matkaa oli taas kertynyt kymppitonni. Tarkoitus olis saada jotain ratakelpoista öljyä masiinaan, mutta vaihtoehtoja ei sitten ollutkaan paljon. Jatkettiin siis samalla linjalla: Castrol Edge OW-40. Ihan hyvää se tähän saakka on ollut. 
Vaihtoon siis meni öljyt sekä suodatin ja laskussa oli lopuksi 88€.
Tiedätkö kun tulee aina vakipaikkoja, missä käy aina? Tämä öljymesta on kyllä mulle juuri sellain! En voisi kuvitella käyväni missään muualla (okei, jos/ kun muutan paikkakunnalta niin en nyt sentään niin paikka uskollinen olisi, että tännepäin ryntäisin...) kuin punaisella hallilla. Huippu paikka. Suosittelen.
On muuten ensimmäiset sneakpeak-photot (likaisesta) autosta. Kohta lähdetään poitsun kanssa pesulle, jotta kiilletään sitten huomenna Ahvenistolla. 
On se komea!

Ja siinä palloillessani huomasin, että oli hiukan saanut pohja damagea... Oli irronnut pikkuinen kiinnitys, hmm, läppä/muoviruuvi/lärpäke/mikä-lie. Hätä ei kuitenkaan ole tämän näköinen ja suunnittelin jo korjaavani sen MacGyver -tyyliin nippusiteellä.
Se, koska tulen tämän operaation tekemään? Saa nähdä ja muistutella.

P.S. En muistanutkaan kuinka mukava tämä blogger on, joten pikkuista säätöä blogi tulee näkemään varmaankin tässä alussa. Älä hermostu. Minä ehkä hermostun.

P.P.S. Tainnut kertoakaan vielä, että nautin suuresti sarkasmista?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti